Semester med barn

Hos oss är alltid barnen i centrum. För oss handlar semester om avkoppling och tid tillsammans med nära och kära.
Vi sköter därför allting runt omkring och låter er fokusera på det viktigaste - familjen. Stor eller liten familj, campingtomt eller stuga. Oavsett vad så har vi boendet för er på våra pärlor. Samtliga våra anläggningar har unika lägen och ett stort urval av aktiviteter anpassade för hela familjen och egna lekområden för barnen. 

Tips för barnfamiljen

Hos oss vill vi att både små och stora gäster ska trivas extra bra ochhär hittar ni ett extra stort utbud av aktiviteter.

 

Bad

På våra pärlor kan ni njuta härliga dagar i vattnet och på stranden vid sjö, älv eller hav. På Ekerum Camping och Orsa Camping finns även poolområden, här försvinner lätt en dag med massor av kul. På Rättviks Camping hittar ni Enåbadet, härligt inomhusbad för hela familjen. I Sunne finns Sunne Sommarland, Sveriges roligaste vattenland! Här har ni, oavsett ålder, hur kul som helst hela dagen.

 

Lekplatser

På vår pärlor är spännande och trygga lekplatser viktigt. Hos oss finns lekplatser för både de mindre och äldre barnen centralt på anläggningen, nära boendet och andra aktiviteter. 

Ledarledda aktiviteter

Träffa Bärra Blåbär och häng med på Bärras bus och upptåg. Bärra besöker oss i princip varje dag och hittar ofta på olika aktiviteter med barnen. Se varje campings hemsida för aktivitetskalender. 

 

Bowling

Bowling är alltid roligt för båda stora och små, perfekt för en regnig dag! På Mora Parken, Orsa Camping och Sunne Camping har vi bowlinghall direkt på campingen.

 

Äventyrsgolf

Ta en runda äventyrsgolf/minigolf med familjen eller varför inte utmana husvagnsgrannen? Garanterat kul för hela familjen. Banor finns på alla våra campingar.

Cykelbilar

Upptäck områdena runt våra campingar tillsammans med familjen. Cykelbilarna är under sommaren en av de mest populära aktiviteterna. 

Besöksmål

Vid våra anläggningar finns massor av besöksmål att upptäcka.

 

Sunne Sommarland

Sunne Sommarland ligger alldeles bredvid Sunne Camping, där boende i både stuga och campingtomter finns. 

På Sunne Sommarland har har du, oavsett ålder, hur kul som helst hela dagen. Det finns attraktioner både för våghalsar och lite mer försiktiga och även de minsta barnen har ett eget område med stor barnpool.

 

Orsa Rovdjurspark

Orsa Rovdjurspark ligger i Orsa Grönklitt, endast 15 km från Orsa Camping. Med sina 325 000 kvm räknas parken som Europas största rovdjurspark. 

Det är verkligen ingen vanlig djurpark, här lever djuren i stora hägn med naturliga skogsmiljöer. I parken lever många olika rovdjur som Amur Tiger, Snöleoparder, Brunbjörnar och många fler. 

 

Tomteland

I de djupa skogarna straxt utanför Mora ligger Sagolandet Tomteland.

 

Bland höga berg, glittrande sjöar och vattenfall ligger Tomten och tomtemors hus bland andra sagolika byggnader i Tomtens by.

 

Här finns också Trollrike, Sagotorget, Älvornas skog, den Förtrollade skogen, Häxans hus och andra magiska platser som du hittills bara besökt i sagorna, men här är allt på riktigt och du dras in i äventyret i en värld befolkad av älvor, troll, tomtar och andra spännande sagofigurer.

 

Grenna Polkagriskokeri

Passa på att baka polkagrisar i ett äkta polkagriskokeri när du besöker Gränna, det är båda roligt och gott.

 

Bärraveckor

Njut av härliga dagar på någon av våra pärlor och träffa Blåbäret Bärra! Han är ett riktigt busfrö som alltid har roliga äventyr på gång. Häng med du också!

 

Boka vår populära Bärraveckor och ta del av alla förmånliga erbjudanden som ingår. 

 

{ }